NICSAK, KI BESZÉL?

Eszti
SOCIAL MEDIA MANAGER

Marketing szakirányú közgazdász végzettségemmel 5 évig reklámügynökségeknél tevékenykedtem az online média területén, de családi hátteremből adódóan mindig is a  KKV szektorhoz húzott a szívem. Könnyen tudok azonosulni problémáikkal, alacsony költségvetés, rétegszegmensek megcélzásának nehézsége, a marketing tudatosság hiánya…

Eseti és havi rendszeres marketing tanácsadás, marketing mentor program és önálló közösségi média menedzselés és az ezekhez tartozó területek (honlap, hírlevél) mely témákban szívesen segítek a hozzám fordulóknak. Nálam minden személyre szabott, semmit se erőltetek rád, de minden lehetséges utat felvázolok, hogy a leginkább neked testhezállót választhassuk ki. 

 

„A SIKER NAPRÓL-NAPRA MEGISMÉTELT KIS IGYEKEZETEK ÖSSZESSÉGE” Robert Collier.

A közösségi média az a terület, amit a kisvállalkozásoknak vétek nem megfelelően használni– és minden lehetséges centijét kihasználni.
Nade mit és mikor postoljak? Hogy legyen több a rajongóim száma?
Miért ilyen alacsony a bejegyzéseim elérése? Miért nem kommentelnek?
Egyáltalán hogy tudnám a közösségi média felületein JÓL eladni magamat?

Sok kérdésed van?

Leülünk, és átbeszéljük.
Eljössz 8 kérdéssel, és hazamész egy kész marketingstratégiával,
27 új kommentgyáros bejegyzéstípus ötlettel, és 13 iránnyal, ami segít a rajongóidat a vásárlás tölcsérébe terelgetni. Megmutatom, hogyan aknázhatod ki
a Facebook oldaladban rejlő lehetőségeket. Elárulom a kulisszatitkokat is 😉
Átnézzük az oldalad fő beállításait, helyretesszük a Névjegy nehezen megfogalmazódó mondatait, és átbeszéljük, hogyan válhat a Facebook oldalad egy élettel teli, aktív vásárló közösséggé.

Kezdők szerencséje?

Most indítod vállalkozásod, de nem vagy otthon a Facebook oldakban?
Hogy lehet a Facebookon egyáltalán pénzt keresni? Félsz, hogy elrontod?

Ne aggódj, nem vagy egyedül!
Gyors, megoldásközpontú oktatással átnézzük a Facebookot az alapoktól
a speciális “finomságokig”.

A találkozó végére egyedül is magabiztosan képes leszel kezelni az üzleti oldaladat, és aktív rajongói tábort teremteni általa.

Nem megy egyedül?

Fogom a kezed!
Napok óta nem tettél ki bejegyzést, elfelejtetted leszedni a múltheti akciót és a hírlevélben is elírtad a kampányidőszakot?Mentorként segítek, és vezetlek a sikeres kampányok irányába! Kialakítunk egy tartható éves és havi stratégiát, részfeladatokra osztjuk, és pártfogollak a folyamatokban; emlékeztetlek és kisegítelek plusz erőforrással, ha idő szűkébe kerülsz.

Kiszerveznéd?

Jól megy az oldalad, de szintet szeretnél lépni? Nincs elég időd a bejegyzéseket elkészíteni?
Van hírlevél adatbázisod, de időd és energiád sincs megírni egy direkt levelet, pedig nagyban segíthetné értékesítésedet?A honlapod szövegezésén is lenne mit csiszolni? A webshopod termékei élettelenek?  Úgy érzed, szívesebben csinálod a vállalkozás vezetését, és a marketing túl sok idődet és energiádat elveszi?
Mindenki a saját szakmájában profi!
Bízd rám az online marketinget. Minden ügyfél más, így nincsenek sablonok sem. Személyes találkozón átbeszéljük, hogy mire van szükséged, és ehhez mérten alakítjuk ki a kereteket.

”1 óra alatt több ötletet dobtunk össze, mint a férjemmel x év közös vállalkozás után egy átagyalt hétvégén összehoztunk. Eszméletlen vagy”

Anita, Kecskevilág

”Nem gondoltam volna, hogy ilyen intenzív lesz ez a délelőtt! Azóta se tértem magamhoz! Hát jó sok házi feladatot kaptam, de így legalább értem, hogy eddig miért nem ment az eddig.”

Adrienn, Kamaraerdei Közösségi Ház

”Elkezdtem feltölteni, amiket mondtál. Én nem gondoltam, hogy ilyen hamar reagálnak! Láttad a számokat? Ez tényleg annyira szuper! (…) Azóta többször is átnéztem a jegyzeteimet, ez eszméletlen jó!”

Nikoletta, ManóÁgyak